sèrie: el gest

L'acció creativa amb traços en blanc i negre de la meva obra pretén expressar de manera informal i dinàmica la veritable essència de la realitat. El llenguatge del gest manifesta l'estructura interna dels esdeveniments. Una manera crítica de mostrar la inexistència de l'objectivitat dels fets i la percepció. El gest és dinamisme, força creadora, símbol de l'energia primera universal. És l'alliberament de la forma i les convencions dels objectes i les circumstàncies. Vol ser un senyal de què la realitat no sabem què és. 

sèrie: color

Aquesta sèrie de treball, realitzada l'any 2008, va estar inspirada en el tractament emocional del color, i el seu efecte en l'espectador. El color és una vibració que pot condicionar l'energia  psíquica expressant un estat d'ànim i unes qualitats o mancances personals. Els colors generen un impacte emocional que ens endinsen en un laberint  de sensacions difícils o suaus.

sèrie: tardor

La tardor, com a temps de renovació, un moment per entrar dins d'un mateix i  descobrir allò amagat. La tècnica és mixta sobre paper. Per mi també és important en aquesta sèrie, l'ús del collage, un paral.lelisme amb el canvi de fulles en temps de tardor.